Saunahaaste

Saunahaaste

Liiku kestävästi ja voita löylyt Uudessa Saunassa

 

Valitsemalla vähäpäästöisen liikkumismuodon ansaitset löylyt Jätkäsaaren urbaanissa korttelisaunassa, Uudessa Saunassa. Haaste on osa Mobility Urban Values -tutkimushanketta (MUV) ja on avoinna 7.7.2019 asti.

Valitsemalla vähäpäästöisen liikkumismuodon voit ansaita ilmaiset löylyt Uudessa Saunassa, Jätkäsaaren urbaanissa korttelisaunassa. Kampanja on osa MUV-hanketta (Mobility Urban Values), joka kannustaa asukkaita ympäristöystävälliseen liikkumiseen uudella innovatiivisella tavalla – innostamalla käyttäytymisen muutokseen pelin avulla.

MUV-mobiilipelissä kerätään pisteitä kävelemällä, pyöräilemällä ja joukkoliikenteen käytöllä. Älypuhelimeen asennettavan pelin avulla pelaaja rekisteröi tekemänsä matkat ja saa niistä pisteitä. Tehtäviä ja treenejä suorittamalla pelissä voi edetä ja voittaa virtuaalisia ja oikeita palkintoja.

Tällä hetkellä MUV-peli on käytössä kahdeksassa kaupungissa, mm. Helsingissä, Amsterdamissa, Barcelonassa ja Palermossa. Helsingissä MUV-peliä on kehitetty Jätkäsaaressa yhdessä asukkaiden kanssa, ja esimerkiksi paikalliset pelihahmot ovat jätkäsaarelaisten suunnittelemia.

Toukokuussa MUV-pelissä julkaistaan haaste Jätkäsaaren urbaanin korttelisaunan, Uuden Saunan, kanssa. Suorittamalla MUV-pelissä kevyen kävelytehtävän pelaaja voi lunastaa ilmaisen sisäänpääsyn Uuteen Saunaan. Kampanja on käynnissä 7.7. asti, ja siihen voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet asuinpaikasta riippumatta.

Samalla käynnissä on MUV-kaupunkiturnaus, jossa kahdeksan kaupungin asukkaat eri maista kilpailevat kestävän liikkumisen mestaruudesta. Kaupunkiturnaus jatkuu 21.7. asti.

Näin osallistut Uuden Saunan haasteeseen:

  • Lataa MUV puhelimeesi. Peli löytyy sovelluskaupoista nimellä Mobility Urban Values (iOS ja Android).
  • Rekisteröidy käyttäjäksi ja aloita pelaaminen.
  • Play-napista aloitat matkan. Paina samasta napista Pause, jos vaihdat kulkutapaa. Paina edelleen Stop, kun lopetat matkan.
  • Pelin Treenit-osiosta löydät saunahaasteen ja ohjeet sen suorittamiseksi. Pyyhkäise oikealle haasteen käynnistämiseksi ja paina vielä Ok.
  • Suorita haaste: kävele 200 pisteen arvoinen matka, joka päättyy Uudelle Saunalle. Muista lopettaa matka saunan viereen Stop-napista.
  • MUV-peli näyttää Treenit-osiossa haasteen suoritetuksi.
  • Voit lunastaa Uudessa Saunassa ilmaisen sisäänpääsyn näyttämällä MUV-sovelluksesta suoritetun haasteen.
  • Saunomiskertojen lukumäärää ei ole rajoitettu. Ilmainen sisäänpääsy on voimassa kampanjan ajan 17.6.-7.7.2019.

 

Lisätietoja

Janne Rinne
janne.rinne@forumvirium.fi
puh. 040 682 0050

Uusi Sauna
http://uusisauna.fi/