Kilpailu

 

Kerää pisteitä liikkumalla ja voita palkintoja!

Miten osallistun kilpailuun?

Lataa ja asenna MUV-peli puhelimeesi. Peli löytyy sovelluskaupoista nimellä Mobility Urban Values (App Store ja Google Play). Rekisteröidy käyttäjäksi ja tutustu sovellukseen.

Kilpailuaika alkaa maanantaina 29.10. ja loppuu sunnuntaina 4.11.2018 klo 22.00. Voittaja on pelaaja, joka kerää viikon aikana eniten pisteitä.

Palkintojen jakoa varten kerro osallistumisestasi sähköpostitse osoitteeseen janne.rinne@forumvirium.fi. Näin annat luvan käyttää yhteystietoja palkintojen arvontaan (yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin). Palkinnoista ilmoitetaan voittajille 9.11.2018 mennessä.

Miten kerään pisteitä?

MUV-pelissä pisteitä saa kävelystä, pyöräilystä ja joukkoliikenteen käytöstä.

Jokainen matka aloitetaan erikseen alareunan Play-napista. Matka lopetetaan painamalla ensin Pause-nappia ja sitten Stop-nappia. Jos vaihdat kulkutapaa kesken matkan, paina Pause-nappia ja valitse uusi kulkumuoto. Näet sovelluksesta tekemäsi matkat ja kilpailun pistetaulukon. Pelissä on tehtäviä (trainings), joita voit tehdä oman mielenkiintosi mukaan, mutta niillä ei ole vaikutusta kilpailuun.

Palkinnot

Voittaja palkitaan 10 kerran sarjalipulla Jätkäsaaren Uuteen Saunaan (https://uusisauna.fi). Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 20 kertalippua Uuteen Saunaan.

Hyvä tietää

Kilpailussa käytetään MUV-pelin ensimmäistä versiota. Peliä kehitetään eteenpäin käyttäjäpalautteen perusteella. Toivomme kärsivällisyyttä mahdollisten teknisten häiriöiden osalta – ja käyttäjien palautetta!

MUV-sovellus huomioi tarkasti pelaajan yksityisyyden suojan. Peli ei automaattisesti seuraa käyttäjän liikkeitä. Pelaajan tulee aktivoida haluamansa matkat itse Play-napilla.

Lisätiedot, palaute ja tekninen tuki

Palaute: janne.rinne@forumvirium.fi